Txacarrac, la nova incorporació a la música en valencià

Dins la nostra secció de maquetes, avui us presentem Txacarrac, una de les últimes incorporacions musicals en llengua catalana.

Després de descobrir-vos grups com els saforencs Garrotada o els alacantins Caixa de Gel, que tocaran aquest dissabte a Alacant junt a Orxata i Mugroman arriba amb un estil completament diferent Txacarrac. 
És un grup format per quatre valencians que intenten mostrar el millor d’ells mateixa, acompanyats dels seus intruments: Jordi Pastor al violí i la veu, Quim Sanç aportant la veu, el clarinet i el llaüt, Roser Pérez amb el seu cello i la seua veu i per últim Josep Alemany a la veu i la guitarra.

Ells mateixa es defineixen com una nova proposta musical que gira al voltant de la música tradicional, amb els tasts de l’harmonia moderna, però sempre afegint-li un cert gust que porvé de la música clàssica.

La millor forma d’entre aquesta deficició donada i per tant el seu estil  propi de fer musica és sentint-la.

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €