El sisé Socarrock arriba als carrers de Paterna

Patri Sendra | 3 juliol 2013

Aquesta primera setmana de juliol s’ha inaugurat la sisena Setmana de la Juventut, amb un fum d’activitats i concerts per tots els joves que vullguen acostar-se a la Casa de la Juventut de Paterna.
Els tres primers dies del mes seran els gaffiteros els protagonistes. L’art urbà recorrerà el poble de Paterna amb el concurs destinat a aquesta categoria de l’art. A més a més es podrà gaudir d’un taller de pintura i creativitat per eixos amants de l’art.

A partir del dijous 4  l’assunt comença a canviar de la mà del monologuistes com Sil de Castro i Miki Dkai. Així bé, cap a finals de setmana,  la protagonista serà la música, celebrant-se el sisé consurs Socarrock que tancarà la setmana 2013. Setze grups triats per actuar les nits del divendres i dissabte. Huit actuacions per dia que sonaran des de les 20:00h fins la 1:00h per afiliar dins el seu públic al major nombre de joves. Les actuacions estaran composades DIVENDRES 5: La Caravana, Dirty Alligator, Chill Adicts, Forever, Femella entre tus tetas, Incompetencia, A poor Chocobo and pas, Cannibal Ferox. DISSABTE 6: Bandicoot, Kybalion, Karang, Novus Ordo, Wastedown, Chernoville, Keldark i Dreckfresser.

Per més informació ací un deixem l’enllaç amb la pàgina oficial de totes les activitats de la setmana.
, , , , , , , , , , , , , , , ,

Sense comentaris. Sigues el primer.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.


Aquesta web utilitza galetes per a millorar l'experiència de l'usuari.