El sisé Socarrock arriba als carrers de Paterna

Aquesta primera setmana de juliol s’ha inaugurat la sisena Setmana de la Juventut, amb un fum d’activitats i concerts per tots els joves que vullguen acostar-se a la Casa de la Juventut de Paterna.
Els tres primers dies del mes seran els gaffiteros els protagonistes. L’art urbà recorrerà el poble de Paterna amb el concurs destinat a aquesta categoria de l’art. A més a més es podrà gaudir d’un taller de pintura i creativitat per eixos amants de l’art.

A partir del dijous 4  l’assunt comença a canviar de la mà del monologuistes com Sil de Castro i Miki Dkai. Així bé, cap a finals de setmana,  la protagonista serà la música, celebrant-se el sisé consurs Socarrock que tancarà la setmana 2013. Setze grups triats per actuar les nits del divendres i dissabte. Huit actuacions per dia que sonaran des de les 20:00h fins la 1:00h per afiliar dins el seu públic al major nombre de joves. Les actuacions estaran composades DIVENDRES 5: La Caravana, Dirty Alligator, Chill Adicts, Forever, Femella entre tus tetas, Incompetencia, A poor Chocobo and pas, Cannibal Ferox. DISSABTE 6: Bandicoot, Kybalion, Karang, Novus Ordo, Wastedown, Chernoville, Keldark i Dreckfresser.

Per més informació ací un deixem l’enllaç amb la pàgina oficial de totes les activitats de la setmana.

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €