Torrent acull el primer festival de música Íbera cantada en LAPAO

Aquest mes els carrers de Torrent (València) acolliran el primer de música Íbera celebrat al País Valencià.
Amb motiu de la setena edició de Cantautors a Torrent el col·lectiu Safranar ha decidit amenitzar el proper 17 de juliol el primer festival de música Íbera, cantada en LAPAO.
L’entrada a la Plaça Sant Roc, on tindrà lloc l’acte serà totalment grtuïta per tothom, podent gaudir de dos grans artistes com seran Sènior i el Cor Brutal i Hugo Mas, començant l’espectacle a partir de les 22:00h del dimecres.
Els valencians Sènior intentaran cautivar al públic torrentí a ritme del rok alternatiu de les seues lletres i eixa melangia del cauntry i del folk. A més a més arriben amb nou treball València, Califòrnia, que va veure la llum a princiìs d’any i amb el que continuen plenant sales allà on van. 
Per altra banda, el segon artista que pujarà als escenaris de Torrent no serà altre que Hugo Mas, un valencià allunyat dels estàndards habituals als que estem acostumats. Està marcat per un estil pròpi, deixant una presència escènica molt poètica i contundent, que deixarà bocabadat a més d’un espectador. 
Ací us deixem el video promocional del que serà la 7a edició de Cantautors a Torrent. 

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €