VI Beneixama Rock: La Raíz i Fuckop Family, entre d’altres

El proper dissabte 3 d’agost tindrà lloc a la localitat alacantina de Beneixama la sisena edició de la nit de rock organitzada per l’ajuntament any rere any. En esta ocasió, els plats forts de la nit seran La Raíz i Fuckop Family.
Els gandiencs es trobaran immersos en la segona part de la gira en què presenten el seu últim disc “Así en el cielo como en la selva“, mentre que els alacantins ens mostraran el seu potent directe, plasmat al seu últim treball “En la cúpula del trueno“.

Les altres formacions que actuaran dita nit seran els grups locals One Night Stand i Dogma Olvidado, des de Castalla Respeto Bajo Zero i els de Banyeres de Mariola Libertad Kondizional. Cal dir que els concerts seran al recinte de la Piscina municipal del poble a partir de les 23h de la nit i que l’entrada és totalment gratuïta.

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €