Hui és nit de concerts a Xàtiva, Ador, Alfara i El Ràfol d’Almúnia

Esta nit de dimecres hi ha diferents opcions per a no quedar-se a casa. Xàtiva, Alfara, Ador i El Ràfol d’Almúnia ofereixen tres propostes musicals diferents però atractives igualment, i gratuïtes!
La capital de La Costera acaba de començar la seua Fira d’Agost, i dins de la programació d’aquesta trobem diferents concerts de grups de la comarca i del concurs de la Diputació Sona la Dipu. Esta nit és el torn de diferents grups locals a la Plaça del Mercat, entre els que es troben Sin Prisa, Juglares de Fuego, Noah Histeria, D-Repente i Grayson.
Grayson en un assaig recent.
D-Repente són una jove formació pop de La Costera que està gravant el seu primer treball i presentaran a Xàtiva les seues cançons. Grayson són una banda socarrada que practica un renovat rock internacional (alguns dels seus components provenen de Siren, guanyadors de La Costera Sona ’11). Una altra de les bandes que actuaran esta nit a Xàtiva són Noah Histeria, amb el seu rock alternatiu i art rock posaran a ballar tot el públic. La nota canyera la posen els locals Juglares de Fuego, que presentaran el seu nou EP ‘Ignis’ a tall de screamo, metal i heavy rock. Però sense dubte la gran atracció de la nit seran els Sin Prisa, que ja han sonat a alguna ràdio estatal i que presentaran algunes cançons del seu proper disc.
BKS en directe.
Ador presenta per la seua banda una proposta molt diferent: el III Aplec de Rock. Els caps de cartell de la nit són els Benimaklet Klub Ska (BKS), que es convertiran de nou en l’orquestra skatalítica que són i faran ballar tot el poble com ho van fer divendres passat a Alcosser de Planes. Smoking Soul’s són l’altre plat fort de la nit, i oferiran les cançons del seu primer LP ‘L’Espenta’, que ha revolucionat enguany, amb el permís de Tardor, el panorama del rock en valencià. Dos grups de la comarca completaran la nit a base de fusió ska i rock. Seran Galerna i Alterkat.

Al Ràfol d’Almúnia podrem gaudir esta nit d’Orxata Sound System, Sant Gatxo i Lilit i Dionís al Barsella Rock Fest, amb entrada totalment lliure. Els Orxata segueixen amb la seua gira estiuenca i estaran molt ben acompanyats per un clàssic del power-pop com són els Sant Gatxo i per l’estrambòtic directe dels Lilit.

L’Alfara Rock tindrà lloc esta nit a les 23h al parking del CEU, i comptarà amb les actuacions dels locals Atzembla i Atupa, així com del mític grup de la comarca Besugo. Tanquen el cartell Efecto Doppler, considerat el primer grup femení que rapeja en valencià. Rap, ska i rock per a la tretzena edició del festival, organitzat pels Clavaris de Santa Bàrbara.

Estes són només algunes de les possibilitats per a esta nit, consulta l’agenda si vols assabentar-te de tot! I gaudiu!

 

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €