O parles en espanyol o no entres, el malson de Laura a l’Arenal Sound

Sobre les 20 hores Laura i els amics van mantindre una discussió amb un membre de seguretat de l’Arenal Sound per no parlar-los en castellà, cosa que es va resoldre amb un company que si en sabia. Al voltant de les 2 de la matinada, però, quan Laura i els amics van voler tornar a entrar al recinte després d’haver assistit al concert del grup Manel tornaren a trobar-se amb el de seguretat.
“Mira aquestes són les que abans em parlaven en català, ara vaig a registrar-vos les bosses” digué. En fer-ho, va trobar un esprai “antivioladores”, que va tirar a terra. Al contestar-li, en valencià, que no feia falta que ho tirarà a terra li va contestar: “No veus que no t’entenc, que sóc de Jaén? Aquestes m’estan cabrejant”.
“O em parles en espanyol, o no passes”. Al no cedir van procedir a portar-la a la caserna de la Guardia Civil on la varen seguir amenaçant d’expulsar-la, com finalment van fer. Els seus amics, davant la injustícia també protestaren i foren expulsats.
Davant aquest fet que ha estat relatat a molts diaris el director de l’Arenal Sound a repost que és un fet de lògica que si el de seguretat era de Jaén no anava a parlar valencià, menyspreant així el fet del poc respecte que van tenir amb les espectadores, que al fi i al cap va ser el detonant.

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €