Un cap de setmana complet amb el Xeresa Summer Festival i el FestAlcosser

El proper cap de setmana, com ve sent constum a l’estiu, arriba farcit de propostes per eixir de casa i gaudir de les nits mediterrànies dels nostres pobles i ciutats. La música és la protagonista a la Tres deu, i per això vos hem triat dos propostes molt interessants per al cap de setmana.

El dissabte tindrà lloc a la localitat de la Safor el Xeresa Summer Festival, un festival electrònic on desfilaran una infinitat d’estils, des dels més comercials (patxanga, dance, electro, house) fins a altres més atrevits com el dubstep, moombah, trap i drum’n’bass. El festival té com a màxim reclam a Dj Plan B, un dels deejay’s més en forma del panorama valencià, que de segur embogirà el públic amb els seus mashup’s, produccions i mescles frenètiques. L’acompanyaran Dj’s com Broken2 i Louder, i estarà precedit per noms com Josher, Dj Dex, Pablo Escudero (Mirror), Luk Scratch i Isvk. El festival tindrà lloc al polígon el Rallat de Xeresa i serà de caràcter gratuït. Una molt bona oportunitat per gaudir aquest dissabte de la millor electrònica valenciana.

Abans però, tenim el FestAlcosser el divendres. Com vos comptavem fa uns dies, el dia 9 d’agost desembarquen a la localitat d’El Comtat varies bandes que faran les delícies dels assistents. Benimaklet Klub Ska (BKS), Ki Sap i Smoking Soul’s seran els encarregats de posar la música als concerts principals, tot i que per la vesprada El Diluvi oferirà les seues cançons als que arriben més prompte. Serà, a més, una de les poques vegades que es pot vore al magnífic grup BKS, amb les seues versions de clàssics convertits a l’skatalitisme. Com tampoc ens podem perdre el directe dels Smoking Soul’s, que arribaran per presentar el seu primer disc: L’Espenta.

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €