La UPV organitza el II Cicle de Concerts en Valencià

12 GRUPS SÓN ELS ENCARREGATS DE DONAR LA BENVINGUDA ALS ESTUDIANTS EN ELS SEUS CAMPUS

Gràcies a la gran rebuda que tingueren els concerts l’anterior curs, la UPV ha vullgut organitzar aquest segon cicle amb el propòsit de promoure la música en valencià. 12 grups són els encarregats d’animar la festa aquest curs, on ja començaren aquesta feina el passat dijous 26 de setembre Make Some Are Us i El corredos Polonès al Campus de Vera (Facultat de Belles Arts – València).

Tots els concerts tindran dues actuacions, que es mouran des del 26 de547242_552847571448808_882756444_n setembre fins al 30 d’octubre, a excepció de Gandia. L’entrada a ells serà totalment gratuïta i començaran a partir de les 19:00h, menys al Campus d’alcoi on actuaran a partir de les 20:00h.

Les 12 actuacions han tingut la col·laboració de l’Acadèmia Valenciana de la Llengua i del col·lectiu Ovidi Montllor de músics i cantants en valencià, ofirint tot el seu suport a aquest acte dde benvinguda.

La programació del II Cicle de Música en Valencià serà la següent:

Al Campus de vera (València, Facultat de Belles Arts): actuaren la setmana passada Make Some Are Us (Camp de Túria) i El Corredor Polonès; el 3 d’octubre actuaran Sitja i Lluís Vicent; 17 d’octubre Badok i Pepet i Marieta; i el dimecres 30 d’octubre Pellikana i Sant Gatxo.

Campus d’Alcoi a la plaça Ferrandix i Carbonell: el pròròxim 3 d’octubre actuaran Indefinits (L’Horta Sud) i Caixa de Gel (Alacant).

I al Campus de Gandia: el cantautor Bertomeu i el grup puçolenc Mox. Aquestes dues actuacions tindran lloc el 14 de novembre, a excepció de la resta de concerts que es celebraran al mes d’octubre.

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €