Mox, la última novetat a la secció de maquetes

305654_442507189119497_2108075146_n Avui, a la nostra secció  de maquetes us presentem un grup que lluita per no predre eixe lloc que tant costa aconseguir dins el món musical. Es tracta de Mox, un grup  esconsolidat ja fa uns anys al poble de Puçol (L’Horta).

Amb les últimes incorporacions dins del grup decidiren composar el que seria el seu  segon treball autoeditat, ‘Palifonies’. Un disc en el que podem escoltar una  fusió entre la músical més tradicional com les albades, la riberenca, els garrotins de Lleida… unit-los amb l’estil pròpi del grup.

Si encara no has escoltat la seua música no dubtes en entrar en el seu bandcamp i possar-te al dia de les últimes aportacions musicals creades i enregistrades al País Valencià.

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €