Sorteig de dos abonaments per al TroVAM!

1233442_10151837004117023_278360513_nVos presentem el primer sorteig de la nova Tres deu! Volem anunciar-vos que fruït d’un acord amb la Valencian Music Association (VAM), a la revista vos oferirem estes setmanes prèvies a la celebració del TroVAM!, diverses promocions en les que podreu aconseguir entrades i abonaments debades per al primer festival-fira de la indústria musical valenciana.

En aquest primer sorteig estan en joc dos abonaments dobles per a tot el festival, i que podreu aconseguir participant des de les xarxes socials Facebook i Twitter. Concretament sortejarem un abonament a cada xarxa. Per a participar a Facebook sols has de fer m’agrada a la revista Tres deu i comentar i compartir la imatge promocional. A Twitter cal seguir la @revistatresdeu i fer RT de la imatge promocional del sorteig.

Participa i ves a vore Obrint Pas, Aspencat, Feliu Ventura, Txarango, Els Catarres o Orxata debades de la mà de la Tres deu!

sorteig-trovam2

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €