Agraviats presenta el seu nou video-clip!

Amb 15 anys de carrera musical a l’esquena, el grup castellonenc Agraviats ha decidit per fi apostar per un nou format musical, l’acústic.

AGR_imagen_videoclipAquesta nova aposta ixirà al carrer en uns mesos però han vullgut fer un avanç treent hui mateixa el seu primer videoclip ‘ Venen i se’n van‘ , cançó de l’últim disc editat Torn de paraula (Mésdemil 2012).

Des de ‘Qué mes dóna?’ en 2001 fins enguany el grup no ha deixat de treballar per oferir al seu públic eixa varietat musical que tant els caracteriza, i ara, amb la nova proposta musical acompanyada d’aquest primer video-clip volen mostrar al se públic l’afecte i l’alegria en totes les seues actuacions, aportant i pujant als escenaris les meues majors virtuts musicals. Vos deixem amb el videoclip.

 

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €