Coneixem més Els Catarres abans de la gira per terres valencianes

els catarresEls Catarres, un dels grups revelació d’aquest estiu es disposen a fer una gira pel País Valencià que els portarà a Pedreguer (15 anys Casal Jaume I), València (Benvinguda de la UV) i Castelló (TroVAM!). La Revista Tres deu els hem fet un breu qüestionari per a que els conegueu un poquet més.

– D’on ve allò d’Els Catarres?
Els Catarres és una manera desspectiva de anomenar als catalans. Igual que des d’aquí anomenem gavatxos als francesos. Tots som uns Catarres!

– Segur que teniu un passat bakal, la xoni de Castefa, la versió de Flying Free…
I tant! A nosaltres ens encanten les discomòbils que rememoren cançons com flying free!

– Sabem que compartiu mànager amb Txarango, vos han donat consells?
Tenim un equip de producció i management bonissims i fem un bon equip. Entre tots som una família que treballem i ens ho passem moltbé. Èxits són uns molt bons professionals i en saben molt!

Captura de pantalla 2013-10-03 a les 8.51.27– Teniu col·laboracions amb la Núria Feliu i el Tomeu Penya. Amb quin grup valencià vos agradaria col·laborar?
Els hi vam proposar i de seguida es van apuntar!són persones genials i molt simpàtiques!de moment amb qui estem coincidint molt és amb Orxata i la veritat és que ens agraden molt!

– Tres cançons que recomanarieu al públic valencià com a imprescindibles?
Rock’n’Roll, La porta del Cel i Vull estar amb tu 🙂

Per comprar les entrades pel concert de Pedreguer podeu fer-ho al Pub Quatre Estacions (Pedreguer) Verdolaga Cafépub (Pedreguer) Pub Agora (Pedreguer) Ca Blai (Gata de Gorgos) o Llibreria Logos (Pego) o també al 629 68 54 67. Mentre que per al TroVAM! podeu fer-ho online ací.

escolta POSTALS, nou disc d’ELS CATARRES

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €