Guanyadors entrades concerts Teatre Raval del TroVAM!

guanyadors-trovam2

I ací tenim els últims afortunats que podran anar debades als concerts del TroVAM, que com segur sabreu és la fira festival de la indústria musical que es celebrarà aquest cap de setmana a Castelló. Cadascú té una entrada doble per assistir als concerts de vesprada al Teatre el Raval.

A la capital de La Plana ja està tot preparat a l’espera dels espectadors que gaudiran de la millor música en valencià. Pel que fa al Teatre es podrà veure Divendres a Toti Soler & Gemma Humet i Pau Miquel Soler mentre que Dissabte Feliu Ventura i Òscar Briz.

– Guanyadors de Twitter: Divendres @SaraAgues; Dissabte: Angel Mas @96_amb.
– Guanyadors de Facebook: Divendres Arnau Llibertat; Dissabte Neus Benavent.

Si no heu estat els afortunats encara podeu fer-vos amb les vostres entrades a  ticketea.comagendapv.cat, i notikumi.com, la Llibreria Babel de Castelló, el Centre Social Terra de Benimaclet, i les taquilles dels recintes.

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €