No som germans, segon disc de We Are Not Brothers

WANB We Are Not BrothersNo Som Germans és el segon disc de la banda de música alcoiana We Are Not Brothers. On podrem trobar Electrònica amb influències Industrials i Punk, finançat mitjançant una campanya de “crowdfunding”.

El pròxim 19 d’Octubre el presentaran al Centre Cultural Mario Silvestre (Casa de la Cultura) d’Alcoi. Segons els músics “busca descontextualitzar la música electrònica i dur-la a un altre estadi tristment desconegut a les nostres terres, dotar-la d’un caire artístic i cultural, fugint de la nit, l’hedonisme i la festa“.

Com podem llegir a l’esdeveniment la vetllada comptarà amb la presència dels artistes que han col·laborat al disc, com el cantant Hugo Mas i components dels grups Arthur Caravan i Sensa Yuma. A més, s’ha preparat un espectàcle visual especial per a la ocasió per part del col·lectiu Screenwarriors i el fotògraf musical JFuria, ambdós provinents de Madrid. L’esdeveniment quedarà enregistrat i posteriorment editat en DVD a càrrec de Mota Estudio.

Les entrades estàn a la venta a Instant Ticket per 6€. L’aforament és limitat a 196 assistents, si esteu interessats feu-vos ja amb les entrades.

 

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €