Noah Histeria, Maria Juan i Òscar Briz al Festival de Benvinguda d’Ontinyent

benvinguda ontinyentEl dimecres 23 d’octubre, a partir de les 16h de la vesprada arriben a Ontinyent els actes de benvinguda del nou curs 2013/2014. Després d’haver organitzat altres actes als campus de València, la Universitat porta ara a la capital de la Vall d’Albaida tres propostes d’entreteniment de qualitat. Totes les activitats i actuacions són de caràcter gratuït.

La jornada començarà amb l’actuació de la monologuista Maria Juan, artífex d’espectacles com ‘Emprenyada’ o ‘Indignada Pérez’. Més avançada la vesprada tindrem al Campus d’Ontinyent el concert del cantautor Òscar Briz, presentant el seu darrer disc, ‘Youth’: una aposta de melodies pop amb pinzellades folk-rock que compta amb dos adaptacions de Vicent Andrés Estellés.

Tancaran la jornada Noah Histeria, banda procedent de Xàtiva, que desplegarà el seu arsenal de rock alternatiu i demostrarà perquè són una de les bandes a tindre més en compte de la comarca de La Costera.

El mateix dia s’inaugurarà al MAOVA d’Ontinyent l’exposició ‘Les Fosses de l’Oblit’, d’Eloy Alonso, que restarà fins el 17 de novembre. Una exposició sobre la repressió franquista i els desapareguts durant la Guerra Civil i la postguerra.

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €