Reno publiquen el seu primer disc a ritme d’indie-rock

579732_557307597634266_859594305_nFa menys d’una setmana va arribar a les nostres orelles el primer disc de Reno, banda indie-rock del cantant Manolo Tarancón. És un projecte més de Tarancón, com el seu nou segell Viejita Música, format amb els membres de l’antiga banda Torre de Control. Teniem moltes ganes d’escoltar el disc després d’haver-los vist Reno telonejant Love Of Lesbian a Burjassot el passat 8 de juny. Ara per fi la banda l’ha penjat al seu Bandcamp per poder escoltar-lo debades, tot i que també editaran una edició limitada en vinil.

El disc conté 10 talls d’indie-rock amb influències pop on s’aprecia l’estela de bandes com Los Piratas i La Habitación Roja. Cançons força redones, d’estructures i riffs ben cuidats i lletres íntimes i costumistes on es nota la signatura de Tarancón. Sergio, Cristian, Manolo i Alejandro poden estar satisfets de la seua primera referència, que ha de poder fer-se un lloc entre les propostes indie modernes que ja han calat entre els grans públics.

El treball, que reb el mateix nom que la banda, va ser enregistrat als Estudis Blackout de València, i ha estat mesclat i gravat per Carlos Soler i masteritzat per Paco Morillas. Ací podeu escoltar-lo complet:


Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €