L’últim concert d’Obrint Pas a Castelló inaugura el festival TROVAM!

obrint pas acústicDemà dijous, 17 d’octubre, la banda valenciana Obrint Pas oferirà un concert a l’Auditori i Palau de Congressos Castelló de la Plana que servirà per a inaugurar la primera edició del TROVAM!, un festival que vol donar a conéixer la vitalitat de la música valenciana i analitzar la situació de la indústria musical.

Aquest serà l’últim concert de la banda a la capital de La Plana, després d’anunciar fa uns mesos la seua retirada indefinida dels escenaris.

Entrades a la venda

Les entrades continuen a la venda a ticketea.com, agendapv.cat, i notikumi.com, la Llibreria Babel de Castelló, el Centre Social Terra de Benimaclet, i les taquilles dels recintes. El seu preu oscil·la entre els 6 i els 10 euros. Per als concerts de La Pèrgola, hi ha la possibilitat de comprar un abonament per 12 euros. L’entrada d’Obrint Pas costa 10 euros.

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €