Videoclip homenatge de Mugroman a RTVV

Mugroman RTVVEl periodista i cantant de Mugroman va fer les pràctiques a la seu de RTVV a Alacant. Des d’aleshores el seu sentiment cap a eixa casa ha estat sempre present. Tant és així que a l’últim disc de MugromanSol d’hivern” el grup de Xixona ha dedicat una cançó als afectats per l’ERO a RTVV, vora mil trebaladors de la cadena pública que ara el TSJCV ha fallat a favor de la readmisió.

La cançó anomenada “Com quan érem veu i so” és un homenatge a totes i tots els treballadors acomiadats els quals molts d’ells aparèixen al videoclip, com és el cas d’Amàliga Garrigós. El videoclip ha estat gravat als estudis de la Universitat de València (TAU), i compta amb la col·laboració del cantant de La’n’Busto, Salva Racero.

RTVV No Es Tanca

En declaracions a Mil de nou Javi Ivànyez afirma que ‘Com quan érem veu i so’ és una cançó trista perquè narra el moment en que els treballadors d’RTVV afectats per l’ERO van rebre la notificació via mail, un moment dur per a quasi mil dos-centes famílies i sobretot, l’inici del final d’una televisió que va començar com la finestra a la nostra terra, cultura i tradicions, i que va acabar com a eina política del govern valencià.

Però també és un crit d’esperança i optimisme. Cal recordar que la radio-televisió valenciana no és dels polítics, és del poble, i és necessària per a mantenir la nostra cultura viva. Per això s’ha de lluitar per mantenir-la lliure, plural, de qualitat i en valencià, per a que torne a nosaltres. “La veritat mai mor”, naixerem del dol per crear, contant batalles “com quan érem veu i so”.

Vos deixem amb el videoclip i des de la Tres deu donem ànims als treballadors de RTVV i als lectors per no acceptar el tancament de la nostra televisió.

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €