Escola Valenciana aconsegueix els 60.000€ necessaris per tirar endavant

A dos setmanes abans del venciment del projecte de micromecenatge a Verkami d’Escola Valenciana, el col·lectiu ha aconseguit arreplegar els 60.000 euros necessaris per 60000tirar endavant el seu projecte. Gràcies al micromecenatge Fes Escola Valenciana! la difussió i promoció de la llengua  continuarà més viva que mai.

Abans d’aquesta crida a la societat per salvar el valencià, les persones que donaven el seu suport econòmic a l’entitat eren 757. Però després d’això, la xifra ha augmentat a uns 1097 i no deixa de crèixer,  gràcies a les aportacions rebudes de més de 60 euros que garantitzaven el carnet gratuït d’Amic per un any.

Encara que la mínima quantia econòmica ja l’han aconseguit, la federació d’associacions per la llengua ha volgut treure una nova recompensa de 60 euros no per seguir recaptant diners, sinó gent. Amb aquest motiu dins de la recompensa citada s’inclourà el carnet d’Amic per un any i de forma totalment gratïta. L’important és que la gent no deixe de formar part de l’entitat i contra més, millor.

Com a mostra d’agrïment com ells diuen “a totes les persones que estan fent possible el vaixell del valencià” han vullgut fer un video on mostrar la seua felicitat i agraïment a la ciutadania.

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €