Festa del rap valencià aquest dissabte a Aldaia

1385772_742895095735899_472051509_nLa Sala Àgora d’Aldaia acollirà aquest dissabte una vertadera festa de l’escena rap valenciana. El raper i poeta Charly Efe i el Dj degà del hip hop del Cap i Casal Loren D són els amfitrions que han convençut una llista de més de 20 bandes i artistes del rap valencià a ajuntar-se en una nit on tots aportaran, en xicotetes dosi d’entre quinze i vint minuts, els seus millors rapejos i scratxos. Un vertader esdeveniment del Hip Hop valencià, on tornaran a actuar els mítics  13 Pasos (primer grup del Nega de Los Chikos del Maíz).

La festa és un projecte nascut de l’interés del raper i poeta valencià Charly Efe per unir l’escena local i poder gaudir de més vetllades d’art urbà en clau col·lectiva. Gent com El Nega (Chikos del Maíz, 13Pasos) han reconegut a les xarxes socials com els agradaria recuperar l’esperit de les jams de Hip Hop que es podien trobar a la ciutat als anys ’90. Així, ha acabat conformant-se un cartell que ben bé podria representar l’escena rapper  de la ciutat de València, i que oferta una nit farcida de diferents estils de rap i músiques afins de molta qualitat. Més de 7 hores de rap, entre les 20h i les 3h que aniran seguides de quatre hores més de música electrònica. Abans però, tothom qui s’haja fet amb l’entrada dels concerts podrà participar en un partit de futbet d’artistes contra el públic que tindrà lloc a les 16h de la vesprada al Poliesportiu El Terç d’Alaquàs.

Els artistes que participaran a la vetllada són: 13Pasos, 24Kilates & Dirty Game, 935+Fasther, Toni el Sucio i Panxo, Mystikal Soldiers, Predikadores, Bajozero Che, Purasangre, Yeah Yon, Arrap, El Delito, Pepo/X-pro, Flowrituras, Dope Galante, Mentenblanko, Jackobo Hernández, Kame&Base amb Yon, Carlitos Libra & Duende W., Estarlik + Kinky Bwoy i Xiño Rubí & Eric the Wrestler; a més de Loren D i Charly Efe. Les entrades anticipades encara es poden adquirir a Chili Pepper (Cedre), Elemento 67 (Russafa), Cinquanta Cinquanta (Bailén), Urban Clan (Museo, 9). Tenen un preu de 7€ i a guixeta costaran 9€. Per a promocionar la festa, circula per Twitter el hashtag #VALENCIAUNDERGROUND2013. També pots consultar l’esdeveniment Facebook per més informació.

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €