La Barra Sonora presenta Arthur Caravan i Hugo Mas & Senior i El Cor Brutal

La Barra Sonora PGM2-Foto1Arriba un nou capítol del programa de televisió musical La Barra Sonora. Esta setmana, al segon capítol de la segona temporada, reuneixen Arthur Caravan i Hugo Mas amb Senior i El Cor Brutal al Racó de la Corbella, un local encantador situat al bell mig del Carme de València, junt a la Plaça del Pilar, i que és a més punt de reunió de molts moviments socials locals.

En esta nova entrega de la Barra Sonora, gaudim de dos acústics en que els convidats s’entremesclen per interpretar estes dos cançons. Es tracta d’una banda d’‘Oceans’, cançó inclosa al nou disc conjunt d’Arthur Caravan i Hugo Mas ‘Wegener’, del que vos hem parlat en diverses ocasions en aquesta casa (no se’l perdeu). Per l’altra banda trobem ‘Traducció Xinesa’, versió en valencià del tema original de Mr Ward, interpretada per a l’ocasió per Senior i El Cor Brutal i Arthur Caravan.

Entre les dos cançons trobem una nova interesssant conversa en la que els músics xarren sobre influències, herències i dietes musicals, el procés de creació de ‘Wegener’ i les sensacions després de la publicació, formes de treball a les bandes i alguns temes més. Una manera molt entretinguda i interessant de conèixer aquestes gran bandes i artistes.

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €