La Casa Azul revisita Nino Bravo

fnd_espLa Casa Azul és el projecte musical de l’artista barceloní Guille Milkyway, autor d’èxits com ‘La Revolución Sexual’, ‘Amo a Laura’, ‘Superguay’ i ‘Hoy los Chicos Saltaran a la Pista’. El projecte que va començar l’any 2000 amb una imatge pública interpretada per cinc actors ja fa un temps que s’ha fet gran. Guille Milkyway va abandonar les carasses i ara compagina els concerts de La Casa Azul amb la feina a la televisió i al seu estudi.

D’eixe treball a l’estudi ha nascut el seu últim treball, publicat hui, i que resulta en una vertadera revisió de les cançons més populars del cantant valencià Nino Bravo. El barceloní reivindica Nino Bravo com una de les seues principals influències,  adaptant a un so actual les cançons més conegudes d’un dels cantants valencians més destacats de la història. ‘América América’, ‘Elizabeth’, ‘Esa Será Mi Casa’ i altres 9 cançons formen aquest disc titolat ‘En Libertad’. A l’àlbum, que podeu escoltar fent click ací,  podem apreciar diferents arranjaments clàssics pop, soul, funk i trip hop, amb tendència a l’electrònica. Un so força fidel al de La Casa Azul, però que no s’allunya de les sonoritats i atmòsferes de la instrumentació original.

Una vertadera curiositat musical que ara el públic haurà de jutjar però que mereix sense dubte més d’una escolta. El llançament del disc s’ha acompanyat d’un minidocumental gravat al Museu de Nino Bravo d’Aielo de Malferit, el seu poble natal. En la peça Guille Milkyway, familiars del cantant i antic companys parlen sobre el disc i reflexionen sobre la figura de Luis Manuel Ferri al món de la música.

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €