We Used To Pray, a punt de llançar ‘Loud Intertitles’

964166_608802742473908_1257700677_oWe Used To Pray és una banda d’indie-rock de tendències atmosfèriques que  fan cançons de caire èpic. No són una banda massa típica. Els seus membres són criats a València, però són d’origen britànic, i en qüestions lingüístiques, tant a les lletres com a la comunicació entre els membres del grup podrien ben bé dir que provenen de Londres, Liverpool o Manchester. Phillip Thompson, Nacho Roca, David Doubtfire, Tom Jackson i Joecar Hanna formen un potent quintet rock centrat en aconseguir sonoritats bèliques, ambientals que transmeten les montanyes russes emocionals de les seues líriques.

Es van presentar en societat l’any passat amb un EP en directe enregistrat per Fernando Boix als estudis Caramelo. La idea era potenciar el directe com la raó de ser de la banda, i van publicar publicar aquest treball homònim en format video live EP. En pocs mesos el grup valencià avançava a passes agegantades, amb reconeixements pel seu primer treball, com el primer premi a l’Onda Valencia Arenal’s Road 2013, que els va portar a tocar aquest estiu al famós festival. També van aparèixer a Ràdio3, van ser un dels grups revelació 2012 per a la Redacción Atómica, i van aconseguir una menció especial al  XIV Valencia Crea 2013. Però el que va arribar com una vertadera sorpresa va ser el fet de ser triats entre milers de bandes per aparèixer a la secció Hypnofeed de la web de la banda internacional Coldplay, de la que es confessen vertaders admiradors.

Ara ja tenen enregistrat el seu segon treball ‘Loud Intertitles’, que han gravat als estudis Caramelo de nou, amb Fernando Boix als controls. L’àlbum es troba ara mateix en procés de masterització per part de Ted Jensen a Nova York (EEUU), als estudis Sterling Sound, per on han passat Coldplay, Muse, Paul McCartney, Green Day i molts grans més. Està previst que el disc isca a la llum aquesta tardor, així que caldrà estar atents. De moment podem fer-nos una idea amb el teaser que han publicat i podeu vore a continuació. Estarem alerta!

Escolta el seu primer treball:

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €