Canta balla i aprén amb Samarucs, recursos didàctics en valencià

SamarucsLa iniciativa Samarucs de Laura Guardiola ha estat guardonada en diversos premis d’emprenedoria a València. Samarucs és música i propostes didàctiques en valencià per a entretindre i alhora educar els menuts. Naix de la necessitat real de molts docents i també pares i mares de nodrir l’educació dels seus alumnes i fills amb nous recursos musicals en valencià. Un projecte adreçat als menuts d’entre 3 i 12 anys avalt, a més a més, per Escola Valenciana.

La motiviació d’aquest projecte? La total mancança de recursos musicals en valencià produïts al segle XXI. Samarucs parla de respecte al medi ambient, de coneixement del fet multicultural, de la necessitat de mantindre una alimentació sana. Les cançons també aprofundixen en l’ús adeqüat de les noves tecnologies, o el coneixement de la pròpia llengua.

SamarucsSi voleu conèixer més de Samarucs tenen previst fer diverses presentacions durant el mes de desembre. El 21 a Castelló de la Plana. Fira d’entitats en els Actes de celebració dels 81 anys de les Normes de Castelló. I els dies 28 i 29 faran presentació didáctica a l’Expojove, València.

La música de Samarucs la pots trobar a la seua web i a les principals llibreries valencianes: Llibres Chus, Sant Joan d’Alacant. Exlibris, Alcoi. La Costera, Xàtiva. Ambra Llibres, Gandia. La Traca, Leolo i Llibreria 3i4, València. Babel, Castelló de la Plana.

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €