Rapsodes es dissolen

1487255_10151876744571819_444414971_nLa banda pionera del rap en valencià ha anunciat hui la seua dissolució

Aquest matí la banda de hip hop del Camp de Túria ha anunciat que no segueixen. 8 anys d’aventures per a l’Andreu, el Kpoll i la Mireia. Els seus components es disposen a agafar camins diferents i encetar nous projectes musicals. Han volgut agrair els seus seguidors i tot el món que els ha recolzat aquests anys, músics companys, el segell Mésdemil i tots els que els han donat suport.

Però no patiu que no se’n van i prou. L’11 de gener, a partir de les 20.30h a la Sala El Loco de València hi haurà una festa d’acomiadament. Segons la banda “serà un concert intens, llarg, íntim, i ple de sorpreses, on farem un repàs a la nostra història i les nostres cançons de principi a fi. Amb la llagrimeta als ulls vos diguem que serà l’últim i el més especial dels concerts de Rapsodes”.

Per acompanyar aquest final, han volgut editar un últim treball ‘Pessics i pessigolles’ on els seus seguidors podran trobar rareses, temes inèdits i un bon repàs a la trajectòria de Rapsodes, una de les primeres formacions que van gosar rapejar en valencià. Hui, gràcies a gent com ells que van posar la primera llavoreta, el rap en valencià està a la mateixa altura que el cantat en castellà, i no paren de sorgir noves propostes. A més s’uneixen al grapat de bandes valencianes que s’ho deixen (Obrint Pas, 121db).

 

 

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €