Jugar i aprendre amb els animals

jugar-i-aprendre

Aquesta setmana vos apropem una aplicació dedicada als més menuts de la casa. Es tracta d’una aplicació d’aprenentatge dels animals, mitjançant sons i imatges que arriben als 36 en la versió premium. El punt fort d’aquesta app és que la podem utilitzar en tres idiomes: valencià, castellà i anglès. Així podem contribuir a l’educació plurilingüe dels xiquets.

Jugar i aprendre amb els animals és una iniciativa de l’empresa valenciana Applica’t que es dedica a la creació d’apps per encàrrec, a més, del llançament de les seues pròpies apps, com és el cas de la app que tractem en l’article d’aquesta setmana. Els creadors destaquen que “és la primera app totalment valenciana i en valencià”.

Aquesta app forma part de la col·lecció “Jugar i Aprendre”, dedicada a xiquets de 0 a 6 anys. Jugar i aprendre els colors o Jugar i aprendre les formes són altres apps que es llançaran més avant. Jugar i aprendre amb els animals la podrem trobar per a mòbil i tablet, amb el sistema operatiu Android. El model de negoci empleat és freemium, és jugar-i-aprendre-3a dir, podrem trobar un part totalment gratuïta, com és el servei de descàrrega i un total de 18 d’animals, i d’altra banda, el servei premium, per 0’99 euros, on podrem trobar el total d’animals, fins a 36, i que no tindrà publicitat.

El funcionament de l’app es divideix en dos parts: la primera, aprendre en la qual el xiquet podrà clicar la imatge de cada animal i escoltar el so que l’identifica i el seu nom; la segona part, jugar, el xiquet escoltarà el nom de l’animal i haurà d’elegir entre les imatges l’animal al qual correspon, quan l’encerte emetrà el so característic de l’animal.

A més del disseny, la jugabilitat d’aquesta app és molt senzilla i intuïtiva, de manera que està especialment indicada per a què els més menuts puguen jugar i aprendre amb els animals de forma autònoma.

jugar-i-aprendre-4

 

Descàrrega ‘Jugar i aprendre amb els animals’.

Al Google Play

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €