A la venda les entrades per al Concert de Falles

GiraFalles2014Escola Valenciana i Reviscola han anunciat la posada a la venda de les entrades per al Concert de Falles. Com és costum l’esdeveniment es celebrarà a l’Auditori de Burjassot el proper 17 de març. En aquesta edició comptarà amb les actuacions d’Aspencat,  Pirat’s Sound Sistema, El Trineu Tanoka i Pellikana. L’edició d’enguany ve marcada per la col·laboració entre entitats i col·lectius municipals i de tot el País Valencià.

Ja estan disponibles a la botiga d’Escola Valenciana les entrades per a una de les cites més esperades del calendari de concerts metropolità. El seu preu oscil·la entre els 9 euros (anticipada) i 13 euros (preu que tindran a la taquilla). El recinte obrirà a les 20h i una hora després El Trineu Tanoka obrirà la nit, a la que es preveu una gran afluència de públic. Per això l’organització recomana adquirir les entrades anticipades per evitar aglomeracions el dia 17 de març.

Escola Valenciana ha preguntat les bandes que actuaran que suposarà per a ells la nit del Concert de Falles. Vos deixem amb les seues impressions de cara a esta nit tan esperada:

Aspencat

“El Concert de Falles serà la primera posada de llarg al País Valencià del nou directe que estem preparant aquest hivern”.En el nou directe podrem veure major presència de greus i sintetitzadors per elevar a la màxima potència les cançons. Un directe carregat d’energia i dinamisme arrodonit amb alguna sorpresa en forma de col·laboració que estem preparant. A més, Falles a Burjassot és un plaça que ens agrada moltíssim i que ja s’ha convertit en un referent per a tots els seguidors de la música en valencià per escalfar motors de cara als concerts de primavera i estiu!”.

Pirat’s Sound Sistema

“És la primera vegada que xafem l’escenari de Falles, hem participat en altres concerts de La Gira i l’ambient es immillorable. Creiem que es molt important la feina que fa Escola Valenciana al País Valencià i per això sempre que ens fan propostes tenim una predisposició especial per treballar plegats. Totes les visites de Pirat’s al País Valencià sempre han estat més que agraïdes amb una rebuda plena de somriures, balls i complicitats creant un bonic vincle molt especial entre la Pirata i el PV. Enfocarem el nostre concert com sempre, amb molta música jamaicana cantada en català, sense pèls a la llengua i sense vergonyes per fer remenar tothom que s’hi vulgui apropar. Ens veiem aviat família!”

Pellikana

“És tot un luxe que s’haja pensat amb nosaltres per a participar al Concert de Falles, un concert consolidat que atrau a molt de públic. Sens dubte és una gran oportunitat per fer arribar la nostra música a més gent, que ens ha fet començar l’any amb molta energia i amb moltes ganes d’exprimir aquest 2014. El concert, com l’ocasió ho requereix, serà especial. Estrenarem baixista, una nova cançó i alguna que altra sorpresa més. Serà un concert molt enèrgic, divertit i fester que esperem poder compartir amb tots vosaltres”.

El Trineu Tanoka

“Per a nosaltres és molt important aquest concert, ja que hem estat rodant amb una gira de presentació, però encara no havíem trobat lloc a prop de València per a presentar el disc. Presentarem Microones, el nostre segon treball, un disc mes roquer que l’anterior. I per al directe hem preparat una bona descàrrega amb el millor dels dos discos, un bon tast del que és, en essència, El Trineu Tanoka, ganes de passar-ho be tant dalt com baix de l’escenari, indi rock fet per a ballar, per a gaudir del moment”. 

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €