San San Festival, nou festival a Gandia amb Lori Meyers, Love Of Lesbian, La Habitación Roja…

San San FestivalLa capital de la Safor acollirà el pròxim any un nou festival. De la mà de Wonderwall Gandia naix el San San Festival anunciat per als dies 17, 18 i 19 d’abril i comptarà amb Lory Meyers, Love of Lesbian, Ivan Ferreiro, Fuel Fandango, Mendetz, Izal, La Habitación Roja, Niños Mutantes, Second, Xoel Lopez, Aramusa, Julio de la Rosa, Reno i Limbotheque a falta de més confirmacions.

L’esdeveniment estarà localitzat al recinte de Wonderwall Resort. Comptarà amb tres escenaris, 2 a l’aire lliure i 1 cobert. Les entrades ja es poden comprar per 29€ a ticketea. I ara, a més amés, han habilitat una part del càmping Las Naranjas per poder-se quedar en tenda d’acampada per 30€ les tres nits (mínim 2 persones per tenda).

Sense dubte el San San Festival és un festival a tenir en compte, una immillorable avantsala als aficionats al Low Festival o Arenal Sound.

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €