Feslloch 2014 amb La Gossa Sorda de cap de cartell

La Gossa Sorda

Escola Valenciana fa públics alguns dels caps de cartell del Feslloch 2014, el festival de música en valencià per excel·lència que marca la temporada de concerts de l’estiu. Com a novetat enguany activen la venda on-line de 250 abonaments al preu promocional de 25 € per als primers afortunats. A més es regalarà el nou disc de La Gira de regal, aquesta promoció acaba el 25 d’Abril si és que no s’han venut abans. L’adreça per fer-se amb les entrades és aquesta. Quan s’exhaurisca aquesta promoció, l’abonament anticipat costarà 28 €. En taquilla l’abonament costarà 35€.

El Feslloch 2014 serà els dies 10, 11 i 12 de juliol i allà podrem veure a La Gossa Sorda, Orxata, Oques Grasses, Goulamas’k, Senior i El Cor Brutal, Feliu Ventura i Òscar Briz. Que són els primers grups i cantats confirmats per a la 8a edició del Feslloch. Festival organitzat també per l’Ajuntament de Benlloch i l’Associació Cultural Pitxurrull.

Les novetats del Feslloch 2014

Una de les novetats d’enguany serà l’actuació de Goulamas’k, un grup de música de ska i rock occità originari de Puègserguièr, un poble a prop de Besiers, que enguany complirà 15 anys de trajectòria i que aquesta primavera traurà al carrer un nou treball discogràfic, anomenat Ràbia et Poësia.

Cal destacar la presència de noms com Feliu Ventura i Senior i El Cor brutal o Òscar Briz que portaran el pop-rock i la cançó d’autor al Feslloch 2014. El primer ha publicat recentment Vers l’infinit, un àlbum que recull el bo i el millor dels seus 20 anys de trajectòria. Senior i El Cor Brutal acaben de traure al mercat el seu darrer disc El poder del voler. I l’auditori acollirà concerts de gran qualitat. A hores d’ara, per exemple, està confirmada l’actuació d’Òscar Briz, que xafa per primera vegada al Feslloch amb el seu últim disc, Youth.

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €