Lily Allen, Chase & Status, Ellie Goulding o M.I.A. al FIB 2014

FIB 2014L’etern Paul Weller i la mordaç Lily Allen se sumen al cartell del 20 aniversari, al costat dels artistes ja confirmats per al FIB 2014 Kasabian, Jake Bugg, Chase & Status, Ellie Goulding, Tinie Tempah, M.I.A., Katy B, Klaxons, Courteeners, Sub Focus, The Charlatans, The 1975, Kodaline, Telegram i The Presidents of the United States of America.

El Festival Internacional de Benicàssim, FIB 2014, se celebrarà en el recinte de concerts de Benicàssim (Castelló) els dies 17, 18, 19 i 20 de juliol.

PAUL WELLER

Pocs músics poden presumir d’haver publicat més de 30 àlbums d’estudi sense tatxa, alguns d’ells excelsos, bé en solitari, bé amb dues influents bandes: The Jam i The Style Council. 35 anys separen ‘In The City’ (1977), debut de The Jam, i ‘Sonik Kicks’ (2012) el seu últim treball en solitari fins avui.

Paul Weller va viure amb urgència els anys de l’efervescència punk, dins de la qual va saber acomodar a un dels power-trio més vigorosos i contundents de la història: The Jam. Amb Bruce i Rick va publicar sis àlbums històrics entre 1977 i 1982, any de publicació del seu epíleg ‘The Gift’.

Poc després va formar al costat de Mick Talbot – un altre mod recalcitrante i exteclista de The Merton ParkasThe Style Council. La urgència punk es va convertir definitivament en classe i sofisticació soul. Entre els seus molts assoliments, un debut impressionant: ‘Cafè Bleu’ (1984).

A partir de 1992, any de publicació d’homònim primer treball, no ha deixat de publicar excel·lents àlbums sota el seu propi nom., entre ells ‘Wild Wood’ (1993), ’22 Dreams’ (2008) o el propi ‘Sonik Kicks’ (2012).

LILY ALLEN

Després d’una aturada discogràfica de quasi 5 anys, Lily Allen és a punt de publicar el seu tercer àlbum, ‘Sheezus’ (2014) del que ja ens ha avançat ‘Air Balloon’, un dels seus habituals pildorazos pop degudament amanits per ritmes bailables i curull d’optimisme.

En aqueixos quasi cinc anys, la compositora, cantant i actriu britànica no ha estat parada, centrant-se en la composició de les cançons del seu nou treball i dedicant-li temps a In the Name Of, el seu propi segell discogràfic. ‘Air Balloon’ augura per a ‘Sheezus’ un èxit similar al dels seus anteriors álbums: ‘Alright, Still’ (2006) i ‘It’s Not Em, It’s You’ (2009).

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €