L’Iboga Summer Festival, últimes confirmacions

cartell Iboga Summer Festival 2014 Cullera

Després de l’èxit aconseguit l’any passat a Xàbia (La Marina Alta), el festival de música balcànica, swing i ska Iboga Summer Festival s’assentarà enguany a la platja de Cullera, comarca de la Ribera Baixa.

L’Iboga Summer Festival 2014 es cel·lebrarà enguany els dies 24, 25 i 26 de juliol. Tres dies de concert, cuatre d’activitats com batucades, tallers de dansa, ioga… i cinc dies d’acampada seran la novetat d’aquest 2014. Per aconseguir les entrades cal entrar en aquest enllaç, on tindran un preu de 39 euros fins el 7 d’abril.

Encara que el cartell del festival no es definitiu ja són molts els grups confirmats per aquestes dates, grups arribats de tot el món: The Skatalites (Jamaica), Balkan Beat Box (EUA), Ara Malikian (Líbano), The Toasters (EUA), Dubioza Kolektiv (Serbia), Rus Skaja (Austria), Kumpania Algazarra (Portugal), Alice Francis (UK), Shazalakazoo (Bulgaria), Bohemian Beatyars (Hungria), Heymoon Shaker (França), Opmoc (Bélgica), Robert Soko (Alemanya), La Trocamba Matanusca (des d’Ontinyent), Hapu & Sòj (Holanda), Sin Konzienzia (Estat Espanyol), Spin Te Kú (Estat Espanyol). L’Iboga Summer Festival, doncs, es reafirma com a cita a tenir en compte aquest estiu, no creieu?

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €