Soniye i El Niño de Elche al Mapa Sonoro de TVE

soniyeEls artistes valencians Soniye i El Niño de Elche participen junt a Le Parody a l’última entrega de Mapa Sonoro, el programa que s’emet a La2 de RTVE al voltant de música, art i experimentació a l’estat espanyol. El Dj valencià Soniye és junt a El Niño de Elche un dels dos protagonistes valencians d’esta edició de Mapa Sonoro. Després que Orxata Sound System pasara pel programa sembla que la direcció del l’espai televisiu volia repetir amb els nostres artistes.

Soniye és amb poc més de 20 anys un dels Djs i productors valencians més al dia. Domina els nous estils de les pistes de ball, tant el trap, com el moombah entre d’altres, i ha realitzat prestigiosos remix. És també conegut per ser l’artífex de la música del fenòmen viral de Lorey Money, un personatge que apareix també al programa. Soniye es mulla i parla de gustos musicals i la Ruta del Bakalao.

El Niño de Elche és un cantaor natural d’Elx que es va sentir atret pel flamenc des de molt jove. Prompte va començar a deixar-se influenciar per música clàssica, música electrònica, jazz i altres gèneres. Això sumat a la seua mudança a Sevilla han conformat un artista únic, inteligent, al que les estructures pròpies del flamenc se li han quedat xicotetes. Des d’aleshores no para d’innovar, ja siga amb nous sons o amb arts escèniques. A hores d’ara s’ha fet un nom no només al cercle del flamenc clàssic sinò també a festivals i certamens de música experimental i innovadora. La seua última referència és un disc dedicat al poeta Miguel Hernández.

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €