Almussafest 2014, Els Catarres, Atupa i Escala i Corda

Almussafes 2014Quan el bon temps s’acosta comença a reavivar-se la música en directe, la música a l’aire lliure. Una de les cites de primavera, sobretot per a la gent La Ribera, és l’Almussafest. Es tracta d’un concert gratuït que organitza l’Ajuntament d’Almussafes i el Centre d’informació juvenil amb l’ajuda de Pro21Cultural.

L’Almussafest 2014 ja té data i cartell confirmat. Serà el pròxim 24 de Maig a les 23h al Parc Polígon Industrial, i com hem dit abans serà gratuït. Els grups confirmats per a aquesta edició són els catalans Els Catarres, que venen de guanyar el “disc català de l’any” de Rne4 i Atupa que han presentat fa poc nou videoclip i cançó anomenada “Poble“.

Per tancar l’Almussafest 2014 hi seran els Escala i Corda dj’s, un col·lectiu de La Marina Alta, que s’encarragarà de posar les últimes cançons per fer ballar a tot el món amb els ritmes caribenys i els nous hits de la música electrònica.

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €