El Xufa Rock enceta procés de micromecenatge per a la seua edició de 2014

Xufa RockEl festival d’Alboraia, que es cel·lebra la nit de Sant Joan, torna enguany a la platja de la Patacona. El cartell ja s’ha confirmat quasi en la seua totalitat amb La Gossa Sorda, Smoking Soul’s, l’orquestra La Pato. Sols manca el que s’anuncia com una gran confirmació i que es farà pública el proper 9 de juny. L’associació Llaurant Cultura, organitzadors del Xufa Rock, ha explicat que enguany repetiran la localització de l’any passat amb la Festa de la Dècada, i la jornada es completarà amb jocs infantils, correfocs i activitats relacionades amb la xufa.

Des del Xufa Rock afirmen que són “molt més que un concert, molt més que un festival” i es reivindiquen com “l’esperit #hortafriendly“, amb la voluntat d’oferir “un entreteniment cultural integral, de plena qualitat, sostenible i totalment competitiu amb la ferma convicció d’esdevenir l’altaveu de la barreja d’avantguarda i tradició de la comarca de l’Horta”. Per a poder finançar la cita i que continue sent gratuïta, han preparat un projecte de micromecenatge a Verkami, al qual ja podeu participar per donar suport a una de les cites musicals més interessants de l’estiu a la zona metropolitana de València.

L’edició passada del Xufa Rock va acollir més de 7000 persones que presenciaren el desé aniversari d’Orxata a la platja de la Patacona a l’anomenada Festa de la Dècada. El festival que van començar fa 5 anys com una manera de promoure l’horta i els seus valors pretén enguany mantindre el llistó amb un projecte ben ambiciós.

A continuació podeu vore el videoclip ‘Colp a Colp’ d’Orxata Souns System amb imatges del seu concert a la Patacona l’any passat:

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €