Mediterranean Roots ensenya nova cançó i videoclip

Mediterranean RootsMediterranean Roots van presentar el dimarts 6 un avançament del seu pròxim àlbum. El single “Niños de la calle” ha ixit acompanyat d’un videoclip gravat per Canalla Produccions sota la direcció del realitzador Luis Valero.

El pròxim 5 de juny d’aquest any la banda, nascuda a la ciutat de València al novembre del 2011, llança al mercat “Fluye“, el seu segon treball de llarga durada sota el segell MAD91. Un LP produït per Roberto Sánchez, un dels productors més prestigiosos de música jamaicana a Europa, i gravat íntegrament en A-Lone Ark Muzik Studio (Santander).

El disc ja han confirmat que compta amb col·laboracions de talla com els italians Mellow Mood o el vocalista El Papado. 15 temes que caminen entre el Reggae roots, Nu-Roots i el Dub amb matisos de Jazz o Rock i influències del Hip-Hop. Amb aquest disc Mediterranean Roots aconsegueix la seua maduresa musical com a grup, definint considerablement la personalitat del seu estil de música reggae.

Vos deixem, doncs, amb el videoclip de “Niños de la calle” el primer tast del pròxim àlbum dels Mediterranean Roots.

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €