Alcoi acollirà la sisena edició del Mima Festival

CARTELL_MIMA14_WEB_TWEl festival independent de música d’Alcoi es celebrarà el proper 14 de juny. La sisena edició del MIMA Festival, organitzat per Malatesta Records pretén mostrar al poble les propostes del millor indie valencià, així com la gama de músics locals alcoians. El pub Bad Voodoo d’Alcoi serà l’escenari on actuaran els nombrosos grups, de 12:00h fins les 00:30h.

Aquest 2014 Malatesta Records ha presentat un dels millors cartells del últims anys: Tórtel actuarà enguany com a cap de cartell, presentant el seu nou disc La gran prueba. El músic Fernando Alfaro calificà les cançons de Tórtel com “necessàries per a la vida, igual que la atmosfera, el sexe i la llum solar”. Un dels millors músics de l’esfera valenciana, Julio Bustamante, tampoc a vullgut perdre’s aquest espectacle, presentant el seu treball Viento desatado. En tercer lloc, els de Benissa – Pedreguer- Dénia i Gandia, Mox Nox, tindran l’oportunitat de presentar el seu disc Dominatio Memoriaie. Un dels grups que més es va fer de rogar fou Mr. Perfumme qui presentarà el seu últim album amoramoramor, editat pels pròpis Malatesta Records. El punt alcoià no es podia perdre, per això Pelandruska, naturals d’Alcoi tanquen el cartell 2014 presentant Bodes, batejos i cicumcisions.

Les entrades per a la sisena edició del MIMA Festival es troben ja a la venda en el mateix pub (Bad Voodoo) i al bar Nou Tonell d’Alcoi a un preu de 5 euros, mentre que a taquilla el preu marcarà els 7 euros.

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €