El ‘Ferradura Rock’ de Xeresa ens porta la millor música per al cap de setmana!

ferradura rockEl ritme enèrgic de Malnom, la cançó d’autor de Pau Alabajos, el reggae de Kaoba i el rap d’Atupa formaran la fussió perfecta la nit del divendres. Aquest dia 20 de juny el poble de Xeresa (La Safor) acollirà a aquest grup d’artistes en el tradicional Ferradura Rock.  Més de quatre hores ( 00:00h – 4:00h)  per gaudir d’alguns dels millors grups del panorama musical valencià actual.

Des de l’any 2003 la cançó d’autor de Pau Alabajos no ha deixat de banda els escenaris, i continua sense fer-ho. Onze anys de carrera musical, quatre treballs editats i set premis al capdavall que l’acompanyen allà on va. Un bon començament del Ferradura Rock que portarà als habitants de Xeresa a gaudir d’un dels millors cantautors del País Valencià. Confor-me les hores de la nit vagen passant els ritmes aniran agilizant-se i el rap i el reggae portaran la festa al carrer. Els joves xics de Montcada (Horta Nord), Atupa, transmetran les seues crítiques de la València més actual i les ganes de viure i reibindicar els drets del jovent més actiu.

Kaoba des d’Ontinyent portaran a la comarca de La Safor ritmes de reggae i ska. Pegant tombs pels escenaris des de l’any 2009 l’arribada de la seua maqueta No mirem avall els conduí cap al camí de l’èxit, plagat de concerts i de premis que arreplegar com ‘concert per la llengua’ (Carcaixent), ‘Semininal PreFra’ (Alaquàs), ‘Semifinal Rockafalles’ (Caracaixent), ‘Música Jove’ (Montblanc) etc. Per últim no ens oblidem des del nord. Malnom baixen des de Vila-real fins a Xeresa per oferir la seua  millor música. Voltors , el nom de l’últim disc editat dels castellonencs mostrarà una nova forma de fer música, ” un disc que fuig de la fòrmula fàcil de fer cançói que busseja en l’experimentació sonora amb estils com el hard core, el power pop i la psicodelia”.  

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €