Gandia Sound 2014, cartell complet i vídeo

Conscients que emprendre un festival són paraules majors i que comporta un risc conseqüent amb la importància que se li vol donar a la fita, els organitzadors poden enarborar un somriure d’orella a orella mentre preparen la segona edició del festival; el Gandia Sound ha aconseguit consolidar-se a les costes de La Safor i esdevenir una data de referència. D’aquesta manera, el concert augmenta en dies i cartell, i acull més estils musicals eixamplant la seua proposta.

Protagonitzen aquesta edició Boikot, representants per excel·lència del punk rock estatal juntament amb At Versaris. Altres protagonistes de la segona edició del festival són Los Chikos del Maiz, rap combatiu amb consciència que es postula com una de les propostes reivindicatives més series i amb més influència de l’estat espanyol. Fragments de les seues lletres ja fa anys que ressonen entre els murs de Facebook de la gent descontenta amb els problemes actuals. Per la seua banda Los Chikos del Maiz tornen al seu format primigeni de trio després de recórrer tot l’estat en companyia d’Habeas Corpus, sota el nom de Riot Propaganda. En un terreny més calmat hi trobem Nus, l’espectacle que fan conjuntament Miquel Gil i Pep Gimeno “Botifarra”.

Gandia Sound 2014La Gossa Sorda aportarà les notes més festeres, i repeteixen edició Orxata Sound System. En sintonia amb el rap i la vessant electrònica se situen també Atupa, una prometedora formació de L’Horta que ajunta noves corrents electròniques com el Dubstep amb lletres combatives i disbauxa juvenil. Festa assegurada. La sorpresa d’aquest any en el terreny musical la protagonitza la incursió de Los de Marras, un grup popular a la zona del cap i casal que va protagonitzar una certa eclosió a la primera dècada del 2000 i ara es troba en una lleu inactivitat. Ganes generalitzades de tornar a veure’ls als escenaris i corejar himnes de festa com “Sexo en la calle”.

Completen el cartell altres formacions de La Safor com Escak al Rei, The Liarla i King Kong Boy i altres de València com Mafalda, més propers a la fusió d’estils. Finalment, la música electrònica estarà encapçalada per la barreja musical característica de Plan B, un dj que sempre deixa bon sabor de boca i és sinònim de qualitat.

Entre concert i concert podreu refrescar-vos a la mar o assistir a alguna de les activitats que tindrà preparades el Gandia Sound, com per exemple un correbars que recorrerà les tasques més representatives de la Platja de Gandia.

Amb l’edició d’enguany, el Gandia Sound es perfila com una cita d’oci i música destinada a omplir el buit festivaler entre el Diània i el Merut’s a les comarques centrals valencianes.

Tot un conjunt de propostes d’estils variats amb una pretensió fixa que segur que aconseguiran: fer-nos ballar, beure, sentir, escoltar, cantar i gaudir enormement al llarg de dues nits a Gandia.

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €