Mr. Keo llança el single ‘Brujas, hadas y hechiceros’

Mr Keo

Des de La Costera ens arriba una altra novetat musical. La nova banda d’indie pop liderada per Lorena Bonet i Adrià Simó (Oopstell) Mr. Keo acaba de llançar la seua primera cançó, acompanyada d’un videoclip. Porta per títol ‘Brujas, hadas y hechiceros’, i ens ajuda a fer-nos una idea de com sonarà el seu primer disc ‘Interestelar’, al carrer en poques setmanes. Ens trobem davant d’una cançó debut que sorprén i que ens recorda a bandes com Amaral o Flaco Favor.

No debades, el disc està produït per Raúl Nácher als estudis Soniart d’Algemesí, qui és productor també de 5th and Pontiac i ha treballat amb gent com Roser, Jose Montoro, Sandra Palop o la mítica banda de pop rock de Xàbia Pinka. El productor d’Algemesí està fent-se un nom dins del panorama indie pop i rock valencià gràcies a les seues últimes produccions, d’una gran qualitat.

Mr. Keo es confessen apassionats del panorama de la música alternativa internacional, i tracten d’importar eixa mescla de sonoritats per construir la seua pròpia identitat com a banda. Podem dir que és un grup que sona britànic tot i cantar les seues melodies en castellà. Aconsegueixen un so fresc i dinàmic, amb pegada que amanit amb la gran veu de Lorena Bonet es tradueix en una banda amb personalitat pròpia i un gran potencial i futur per davant.

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €