El 9 d’agost torna el Xeresa Summer Festival

header
Enguany torna el Xeresa Summer Festival, una cita jove que va celebrar la seua primera edició l’any passat. Aquest festival de música electrònica creix i comptarà amb Djs de renom del pamorama estatal. La data, el 9 d’agost, entre les 23h i les 7h al Passeig dels Furs, amb un ventall d’electrònica ben ample, des d’allò més comercial (EDM) fins a sons més avançats i durs, com el Dubstep, el Drum’n’bass, indie, scratch, etc.
Els tres grans noms del cartell d’enguany són:

KILL THE HIPSTERS!

La seua trajectòria els darrers 4 anys els ha permés actuar en festivals de primer nivell como Dcode, SOS 4.8, Arenal Sound, Sonorama o Pop Up; així com en clubs com Zombie Madrid, La 3 València, Space Menorca, Noise Barcelona, Winston Amsterdam, Fever Bilbao, Cordtronics Munich. Per si això fora poc, completen el seu currículum amb el recent llançament del seu segell Agitprop, un programa semanal a Vicious Radio i un llarg historial com a promotors de concerts i sessions d’alguns dels artistes més rellevants de l’escena alternativa internacional.

Kill the Hipsters

DJ PLANB

Finalista a nivell estatal en 2012-2013 del concurs Thre3style de RedBull, aplegant a la ronda final on va mesclar 34 temes en 15 minuts. Considerat un dels máxims exponents de la cultura mash-up de l’estat espanyol, tant a l’hora de punxar com de produïr, destaca el seu pas pels millors clubs i festivals de la península (Razzmatazz, FIB, ViñaRock14).

DJ Martin Plan B

MEGANIMALS

Des de Saragossa, i amb el seu espectacle en LIVE (Electronic music + Live Drums + MC) han actuat amb artistes com The Zombie Kids, Mastiksoul o DJ NANO. Finalistes al millor Dj 2013 en els “XV Premios de la Música Aragonesa”, han actuat en alguns dels millors clubs d’Espanya (Zoológico Madrid o Oasis Saragossa). Aquest estiu estaran presents en Arenal Sound amb Martin Garrix, Knife Party i altres artistes de nivell internacional.

Meganimals
Completen el cartell noms com Dooplers, Sergyo Crespo i Dany Markez. L’esdeveniment és d’accés lliure i gratuït, amb més de huit hores de música amb artistes de primer nivell del panorama estatal.

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €