Debat i música per Palestina a València

palestinaValència acollirà els pròxims 20 i 25 de setembre les primeres jornades d’apropament a la realitat Palestina. Es comptarà amb la participació de professionals especialitzats en el territori de l’Orient Mitjà i alguns dels grups de l’any com La Gossa Sorda o Prozak Soup.

El primer acte d’aquestes jornades serà el dissabte 20 al Centre Cultural La Nau, on es realitzarà una taula redona sobre els refugiats palestins. Miquel Ramos moderarà el debat, que comptarà amb la presència de la periodista Lola Bañón, l’investigador Jorge Ramos Tolosa i Daud Marwan, membre de la junta directiva de la Comunitat Palestina a València. A continuació, el periodista David Segarra i la corresponsal Yolanda Álvarez, ambdós membres de la Unió de Periodistes – organitzador de l’esdeveniment – , contaran la seua pròpia experiència a Gaza en l’última ofensiva israelita. A més a més, podreu assistir a una performance, tastar productes palestins, o comprar fotografies de manera solidària.

Les jornades tancaran amb un concert el dijous 25, una vegada més la música valenciana es mobilitza per una causa humanitària. Aquest serà el quart concert solidari que organitza el portal de música Indiecat, qui anteriorment havia centrat la seua campanya a l’ajuda del poble sahrauí. La sala Matisse tornarà a cedir la sala de forma gratuïta per donar lloc al concert en el qual actuaran La Gossa Sorda, Candela Roots, Prozak Soup i Los Malditos a partir de les 21h.

Els fons arreplegats aniran directament destinats a la ajuda humanitària per a la població de la franja de Gaza, la zona ocupada per l’exèrcit israelita.

Captura de pantalla 2014-09-17 a la(s) 10.38.20

 

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €