Estrenem el nou single de King Kong Boy ‘Viurem’

La banda de mestissatge de Gandia King Kong Boy estan a punt de parir un nou disc que vol ser un dels llançaments d’enguany. ‘Alcem el vol’ vorà la llum en poc més d’una setmana, i per obrir boca ens regalen aquest single d’avançament. ‘Viurem’ és una cançó per tots els que se’n van i volen tornar, i pels que tot i les dificultats decideixen quedar-se. El grup i el seu nou disc són una de les noves apostes del productor valencià Mark Dasousa (Aspencat, Orxata, Smoking Soul’s), que es confirma com un dels més prolífics de l’any.

Eduard Banyuls, veu i compositor de King Kong Boy afirma sobre ‘Viurem’: “jo la vaig escriure pensant en tota la gent que se n’ha d’anar fora a buscar faena i realment voldrien estar ací, perquè jo em vaig plantejar eixa situació i finalment vaig decidir quedar-me. Eixe és el motiu principal de la cançó, i la resta són els motius pels que em quede, com les nits que passem, els concerts (el grup de folk és òbviament Al Tall, i és el primer concert que jo recorde de la meua vida).”

El nou disc de King Kong Boy ‘Alcem el vol’ contindrà 10 talls a cavall entre un mestissatge clarament deudor de La Raíz fins al reggae, flirtejant amb el funk i inclús sonoritats de caràcter més indie.

DESCÀRREGA EXCLUSIVA

(botó dret i Desa l’enllaç com…)

King Kong Boy a l'estudi

 

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €