Nova temporada a La3 club amb Groove Street

Groove StreetDivendres 5 de Setembre es dona el tret d’eixida a la nova temporada la majoria de sales de València. Una de les festes que comença puntual és la de Groove Street en La3 club, una de les sales de música electrònica mes emblemàtiques de la ciutat.

A la primera Groove Street de la temporada trobarem als Beauty Brain. Uns andalusos afincats a València que estan triomfant per mig món. Després de col·laborar amb Bro Safari, i de traure el seu últim single #PLUR per Spinnin’ Records -un impotantíssim segell d’electrònica- tornen a la nit valenciana. No els conegueu? Ací podeu llegir l’entrevista que els varem fer.

Els acompanyarà QWERT, la resident, encarregada de donar motiu a la nit amb el house més groove. Ludio, al seu més pur estil sandunguero i Roy Monsta, productor a l’ombra que debutarà per primera vegada en directe una sala.

Vos recomanem els següents tracks per anar posant-vos en situació. Ja sabeu, si aneu abans de les 02h podeu entrar gratis, sinó consulteu preus a l’esdeveniment de Facebook.




Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €