Parlem amb Beauty Brain que enceten club a València

beauty brainAquest dijous es celebrarà a Miniclub una nova festa Groove Street, la fi dels exàmens està a prop. Per celebrar-ho la promotora ens durà a Blasco Ibañez als Beauty Brain duo pioner de productors de Trap a l’estat espanyol, els residents d’aquestes festes mensuals. Rubik Dude, mashupeador per excel·lència, i com diu ell, menjador de kebabs professional. QWERT, recentment estrenada dj i productora, presentarà la seua nova sessió ‘Trendy&Future‘. Una festa que combina Trap, Twerk, House, Electro, Dubstep… en definitiva els nous sons electrònics internacionals.

Quina és la vostra opinió sobre la incursió que està fent l’EDM? Una moda passatgera o no?
Nosaltres sempre hem fet música electrònica (EDM) des de fa temps, per a nosaltres no és una moda passatgera ja que un va començar a punxar amb vinils en el 2005 amb 16 anys i l’altre a produir en el 2008 amb 17 anys. No sabem si és alguna cosa bona o roïn, ja que tot el que puja baixa i després del boom sols Diplo o Déu (també conegut com PaulHard) ho sabrà.

Heu rebut en alguna ocasió de Diplo i/o el seu segell Mad Decent, que se sent en estar dins de l’objectiu d’artistes internacionals?
No és un somni fet realitat, però si un dels nostres objectius esborrats de la nostra llista.

A València tenim un univers de productors i dj’s molt interessant. Des de Kostrok o Soak passant per Martin Pla B o inclús Rubik Dude. Que opineu de l’escena?
Coneixem a tots menys a Rubik Dude, suposem que pel nom serà el típic que punxa amb mastegara o alguna cosa.

I ja per últim que podeu dir als lectors de la Tres deu perquè s’animen a veure-us aquest Dijous en Miniclub?
Que preparen el seu millor antídot si no volen caure tots enverinats per Beauty Brain ;D

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €