Orxata ens regala un final feliç, remix d’Orgasme de Plan B

orxata orgasme

La setmana passada rebíem la noticia de que anàvem a assistir als tres últims concerts d’Orxata sense previ avís. No ens han deixat gaudir de l’acomiadament. Un acomiadament que pareix fals però que vertaderament anem a patir. Han estat un cúmul de coses les que han fet prendre la decisió als Palau, Biano, Jaume… S’han de prendre un descans i, després ja veurem.

Però hui han anunciat a les xarxes socials que tindrem una sorpresa. Aprofitant l’última lluna plena -i a més super lluna- Orxata s’acomiada de nosaltres amb una remescla del seu èxit Orgasme. L’encarregat d’encunyar aquesta última referència de la banda ha sigut Martin a.k.a. DJ Plan B mentre que la realització audiovisual ha estat a càrrec de Martí Guillem, companys d’alguns d’ells al col·lectiu ESOC.

Com ja vam dir al darrer article des de la Tres deu els desitgem el millor i esperem que tornen prompte, volem escoltar el 4.0. Sense més vos deixem amb la nova cançó i videoclip: Orgasme (remix de DJ Plan B).

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €