19 grups actuaran en la Fira-Festival Trovam 2014

Trovam 2014El Trovam 2014 ocuparà 6 espais culturals de la capital de la Plana els dies 2, 3 i 4 d’octubre. L’eclecticisme i la diversitat d’estils marquen la segona edició d’aquest certamen que aspira a ser representatiu del sector musical professional.

Un total de 19 grups musicals actuaran repartits en diversos espais culturals de la ciutat: el Paranimf, el Teatre Raval, la Pèrgola i la Plaça Santa Clara. A més a més, la Llotja del Cànem i el Centre Municipal de Cultura acolliran el 3 d’octubre les II Trobades de la Indústria Musical que enguany comptaran amb la participació d’un grapat d’especialistes que vindran a analitzar i debatre entorn als reptes de futur de les indústries culturals.

Maria del Mar Bonet, La Gossa Sorda, Senior i el Cor Brutal, Tomàs de los Santos, Pau Vallvé, La Ranamanca, Dani Miquel, El Diluvi, Yacine & The Oriental Groove, Novembre Elèctric, Atupa, Clara Andrés, Oques Grasses, Pepet i Marieta, Pelandruska, Rodamons, La Sra. Tomasa, Tanstupids i Ovidi Twins.

Una proposta que combina artistes consolidats amb músics emergents, creadors valencians, amb artistes procedents de Barcelona… Apte per a públic familiar fins als amants de la cançó d’autor, passant pels seguidors del rap, la rumba, el rock o la música de mestissatge.

Novetats del Trovam 2014

Com a novetats respecte de l’edició anterior cal destacar l’increment de grups que hi participen (quatre més que l’any passat), i la decidida voluntat dels organitzadors de voler convertir-se paulatinament en una convocatòria que siga representativa del sector musical i que funcione com a mercat d’intercanvi professional. En eixe sentit, com ja va ser anunciat abans de l’estiu, els organitzadors del festival han signat un conveni de col·laboració amb la Fira Manresa (un dels mercats musicals més importants a l’Estat Espanyol) que permetrà l’intercanvi d’artistes i de programadors musicals. La inclusió del grup Yacine & The Oriental Groove forma part d’aquesta col·laboració.

El Trovam! està organitzat per la Valencian Music Association i enguany compta amb el suport de l’Ajuntament de Castelló, la Diputació de Castelló, Culturarts (GVA), la Universitat Jaume I de Castelló, l’Acadèmia Valenciana de la Llengua i Escola Valenciana.

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €