Els últims 3 concerts per veure Orxata

Orxata Últim concert

Els Orxata han decidit aturar la maquinària. Després d’11 anys compartint escenaris, carretera, carrer i xarxa. A partir d’octubre entraran en fase d’hibernació i començarà l’era de la Rave Mundial Indefinida. Volen mutar, però la metamorfosi requerix temps i calma, asseguren. Deixaran la música en un segon pla de forma indefinida per dedicar-se a altres coses que fins ara tenien en un segon pla.

Encara pots despedir-los com toca, acudeix al Isabel Coixet Tour, 3 cites molt especials on acomiadar-se dels Orxata: dissabte 6 a Benifairó de les Valls, divendres 19 a Londres i divendres 26 a Barcelona on estaran al concert solidari amb Can Vies amb La Troba Kung-fú.

Des del col·lectiu en la seua última comunicació agraeixen als seguidors tot el suport amb un “Gràcies infinites a tota la família que s’ha anat formant al voltant d’Orxata al llarg d’estos anys, sou lo més gran!”. Al Facebook de la productora Pro21 Cultural, responsables des de fa anys de les seues gires, comenten que “per nosaltres ha sigut un plaer i un honor treballar colze a colze amb el grup més singular i més influent del panorama actual valencià, formen part de la nostra família i els estimem, esperem que recarreguen piles i ens puguen obsequiar amb un nou treball i una nova gira més potent i més transgressora si cap! Gràcies companys, gràcies amics! Uh Ah Orxata No Se Va!

Hi havia un temps on érem el futur, aleshores el futur arribà.

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €