Segona Festa CAC a la 16 Toneladas el 10 d’octubre

PITACAC_DISPLAY_RGB_A3El proper 10 d’octubre, la sala 16 Toneladas de València celebrarà la 2a Festa CAC de la mà dels companys del programa radiofònic Club de Amigos del Crimen de Ràdio Klara (amb Javi “Gafotas” als comandaments) i la promotora valenciano-almeriesa PitaSound Prom. Actuaran dues bandes locals i una arribada des d’Almeria: Peepshow, No-FROSTH i Norek. L’elecció d’aquestes bandes pretén demostrar la bona salut que estan vivint aquests tres grups.

Peepshow i el seu Supralumínico seran els que tanquen la nit al 16 Toneladas amb temes com “Cadàver”, “Policia secreta” o “Noves visions”. Cançons que pertanyen al que és el seu tercer i darrer treball i que presentaran en aquesta festa. Rock, electrònica i una aposta directa i arriscada serà la que arribe amb Uve Martínez i companyia, aprofundint en aquest matís post-punk dut a l’elegant versatilitat romàntica que alberguen gran part de les seues composicions.

També des de terres valencianes arribaran No-FROSTH amb aquest Donde el cielo se rompe que segueix trencant els motlles del rock ballable. Vicent Ros (veu, guitarra), Roberto Fort (guitarra, cors), Manel Hurtado (baix) i Héctor García (bateria) aterren amb aquest tercer treball en format EP que conté talls com “Resurrección” o “La chica del accidente” demostrant que el rock en el qual militen té capacitat per relacionar-se amb el pop i les bases més enganxoses en la seua secció rítmica.

Peepshow

Des d’Almeria, Norek venen decidits a fer gala del seu pop amb una càrrega emocional consistent i la progressivitat de temes com “Eclosión”, “Cosas importantes” o “Peligroso”, que van prenent forma a mesura que es van desenvolupant. A l’espera que publiquen al llarg d’aquest any el seu primer treball, els Norek aconsegueixen empastar les seues influències per donar forma a la seu personal aposta. El passat del seu frontman Juan Carlos ens ajuda a entendre l’intimisme amb el que en ocasions Norek ens sorprén, ique aborda a talls com “Irrenplazable”.

Les entrades es poden adquirir de manera anticipada a través de Movingtickets a un preu de 6 euros i a taquilla el mateix dia del concert a 7 €. Si voleu assegurar-vos l’entrada, també podeu reservar a través de pitasoundprom@gmail.com.

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €