Cultura Goril·la nou festival de la mà de Pro21cultural

Cultura Goril·laEls amants de la bona música estan d’enhorabona. Al mes de febrer, la Sala Noise serà l’escenari de quatre grans concerts. El divendres 20 de febrer, The New Raemon farà la presentació oficial a València de “Oh, Rompehielos”, nou treball que es publicarà al mes de gener i que promet ser un dels discs clau del 2015.

També presenta el seu darrer disc Pau Vallvé, anomenat “Pels dies bons”. Després de recollir èxits pels principals escenaris de Catalunya i part de l’estat, el cantautor ens oferirà, per primera vegada a València, la versió estesa i amb banda d’aquest treball.

A l’endemà, 21 de febrer, Txarango torna a València per tal de compensar els seus seguidors desprès de l’imprevist del mes d’octubre. Aquest primer concert de la temporada a la ciutat de ben segur suposarà una bona notícia als seus fans valencians. Una nit de bona música en directe avalada pel recent guardó que han rebut a la millor gira dels Premis ARC, guardó al que també optaven els seus companys d’escenari d’aquesta nit, Buhos.

La proposta festiva de Buhos de ben segur atraparà al públic valencià i posarà el contrapunt més desenfadat al festival. A Natura salvatge, Buhos ha comptat des del primer moment amb la complicitat de reputats artistes que han volgut sumar-se a la seva nova aventura discogràfica, parlem de Pulpul d’Ska-P (“Toca Hamelin”), Albert Pla (“El vaso”), Alguer Miquel i Marcel ‘Tito’ Lázara de Txarango (“Som una melodia”), Els Catarres al complet o Ferran Gallart d’Strombers (“180º”).

El Cultura Goril·la pretén establir-se com a Festival de referència a València, complementari als festivals de masses, on, a diferència d’aquestos, es podrà gaudir de concerts de llarga durada, permetent als artistes desenvolupar el seu repertori i presentar el seu espectacle de manera completa.

Apunteu les dates: 20 i 21 de febrer, a la Sala Noise de València teniu una cita amb la qualitat i diversitat musical. La venda anticipada amb promoció per als primers compradors en Onetwotix.com

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €