El Festival Diània torna a Ontinyent el 2, 3 i 4 d’Abril

Festival Diània Ontinyent 2015

El Festival Diània celebrarà enguany, els dies 2, 3 i 4 d’abril, la seua segona edició. Tornarà a tindre lloc a Ontinyent, localitat on va nàixer i està arrelada la iniciativa. La capital de la Vall d’Albaida té previst acollir entre 4.000 i 5.000 visitants disposats a gaudir de les millors propostes de la música alternativa valenciana actual, i superar així la xifra de 3.000 assistents de la primera edició. Enguany amb les activitats i xerrades com a eix central.

El 2015 el Diània reformula la seua proposta reservant els concerts per a la nit, i oferint un gran ventall d’activitats diürnes, com el concurs de paelles(organitzat pel CLJO) o xarrades de diferents temàtiques . El que no canviarà serà el preu reduït de l’abonament, l’existència de zona d’acampada gratuïta i l’esperit associacionista del festival, que seguint amb l’exemple del Meruts Festival (el seu germà major) compta amb la col·laboració d’un gran nombre d’assemblees i col·lectius de les comarques centrals.

I és que el Festival Diània no és un festival més. Està promogut des de l’assemblea de joves Meruts d’Ontinyent amb el recolzament de la regidoria de Joventut i el seu regidor Pepe Pla, i beu de l’experiència dels aplecs (Aplec dels Ports, Aplec de la Mariola, i l’experiència i aportació de les diferents associacions que hi participen) a més de fixar-se en grans cites com el Rototom Sunsplash. Així, pretén potenciar l’associacionisme i els col·lectius i dotar les comarques centrals d’una oferta de cultura i música en directe de qualitat. Per això el nom de Diània. Aquest terme defineix un bast territori entre les comarques de la Costera, la Vall d’Albaida, la Safor, la Marina, el Comtat, l’Alcoià i la Canal de Navarrés i que traça una ruta des de Dénia fins a Bocairent.

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €